ABB robot

Industriële ABB robot

Met meer dan 200.000 geïnstalleerde robots, is ABB een grote leverancier van robots. De ABB robot staat bekend om zijn bedieningsgemak, upgrade mogelijkheden en lange levensduur. De slimme industriële robots van ABB verzekeren dat het palletiseren en depalletiseren van goederen effectief is en zonder problemen verloopt. Met een robot van ABB kiest u voor een lange-termijn oplossing voor het palletiseren en depalletiseren van goederen.

ABB robot voor palletiseren

De Industriële robots van ABB bieden dankzij hun snelheid ondersteuning in de snelle doorloop van goederen in productie- en verpakkingsproces. Tripal biedt verschillende typen ABB robots voor het palletiseren van dozen, vaten of kratten. Dankzij het uitgebreide assortiment van ABB, is er altijd een geschikte robot voor uw specifieke situatie. Of dit de uitzonderlijke snelle ABB IRB 1600 robot, of de innovatieve ABB IRB 4600 is, onderzoeken we bij voorkeur op locatie en altijd in samenspraak met u. Met een ABB robot bent u altijd verzekerd van een slimme en efficiente robot voor het palletiseren en wikkelen van goederen.

ABB staat bekend om zijn bedieningsgemak, upgrade mogelijkheden en lange levensduur.

Meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen over ABB robots of advies op maat welke ABB robot het best past in uw specifieke situatie? Tripal biedt graag ondersteuning bij het maken van de juiste robot keuze en bij het installeren van de ABB robot bij uw onderneming.

Vul het formulier op deze pagina in en we zullen u spoedig meer informatie doen toekomen.

Meer informatie over ABB robots?