Fanuc robot

Industriële Fanuc robot

Met meer dan 100 verschillende modellen, is Fanuc één van de grootste robot producers ter wereld. De Fanuc robot kenmerkt zicht door bedieningsgemak, energiezuinigheid en het feit dat aparte onderdelen van de Fanuc robots continue beschikbaar blijven. Hierdoor komt u nooit voor de situatie te staan dat een robot niet meer functioneert omdat onderdelen niet meer beschikbaar zijn. Met een robot van Fanuc kiest u voor een lange-termijn oplossing voor het palletiseren en depalletiseren van goederen.

Fanuc robot voor palletiseren

Industriële robots zijn een efficiënte oplossing voor het hanteren van goederen in de diverse stadia van het productieproces. Tripal biedt verschillende typen Fanuc robots voor het palletiseren van dozen, vaten of kratten. Doordat Fanuc een uitgebreid scala aan modellen heeft ontwikkeld, is er altijd een geschikte robot voor uw situatie. Of dit een robot is uit de M410-Series van Fanuc, of de R-1000iA/80H Palletiser Robot, bekijken we het liefst op locatie en in samenspraak met u. Vooropgesteld staat dat u met een Fanuc robot verzekerd bent van een efficiënte en slimme robot voor het palletiseren en wikkelen.

Meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen over Fanuc robots of advies welke Fanuc robot voor uw onderneming geschikt is? Wij zijn u graag van dienst bij het maken van de juiste keuze en bij het installeren van de gewenste Fanuc robot.

Vul het formulier op deze pagina in en we zullen u spoedig meer informatie doen toekomen.

Meer informatie over Fanuc robots?