Motoman robot

Industriële Motoman robot

Met meer dan 270.000 geïnstalleerde robots, is Motoman één van de grotere robot leveranciers ter wereld. De Motoman robot kenmerkt zicht door bedieningsgemak, kwaliteit en innovativiteit. De slimme industriele robots van Motoman zorgen ervoor dat het palletiseren en depalletiseren efficiënt en probleemloos verloopt. Met een robot van Motoman kiest u voor een lange-termijn oplossing voor het palletiseren en depalletiseren van goederen.

Motoman robot voor palletiseren

De Industriële robots van Motoman zijn gericht op een efficiënte doorloop van goederen in de diverse stadia van het productieproces. Tripal biedt verschillende typen Motoman robots voor het palletiseren van dozen, vaten of kratten. Doordat Motoman een uitgebreid assortiment aan palletiseerrobots heeft ontwikkeld, is er altijd een geschikte robot voor uw situatie. Of dit de uitzonderlijke snellere Motoman HP20D robot, of de krachtige Motoman MH250 is, bekijken we het liefst op locatie en altijd in samenspraak. Met een Motoman robot bent u altijd verzekerd van een slimme robot voor het palletiseren en wikkelen van goederen.

Meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen over Motman robots of advies op maat welke Motman robot het best past in uw specifieke situatie? Wij bieden graag ondersteuning bij het maken van de juiste keuze en bij het installeren van uw Motoman robot.

Vul het formulier op deze pagina in en we zullen u spoedig meer informatie doen toekomen.

Meer informatie over Motoman robots?