Fanuc robotics

Fanuc robotics

Met ruim 100 modellen geldt Fanuc robotics als een van de grootste producenten van robots ter wereld. Het van origine Japanse bedrijf biedt machines voor een breed scala aan toepassingen binnen diverse bedrijfstakken. Het bedrijf heeft een naam hoog te houden en niet zonder reden. Naast bedieningsgemak en energiezuinigheid, geniet Fanuc robotics ook een reputatie als bijzonder duurzaam.

Dat komt met name omdat de aparte onderdelen van de robots altijd beschikbaar blijven en apart bijbesteld kunnen worden. Groot voordeel hiervan is dat u nooit met een robot komt te zitten die niet meer functioneert. U kunt niet-werkende onderdelen namelijk apart bijbestellen en monteren. Daarmee is een keuze voor een machine van Fanuc robotics een bewuste keuze voor de lange termijn met betrekking tot het palletiseren en depalletiseren van goederen.

Waarom een industriële robot van Fanuc robotics?

Industriële robots zijn een zeer efficiënte oplossing voor het hanteren van goederen in diverse stadia van het productieproces. Een duurzame investering in een hoogwaardige robot is in die specifieke situatie een verstandige keuze. Tripal biedt daarom verschillende typen robots van Fanuc robotics aan, die kunnen worden gebruikt voor het palletiseren of wikkelen van dozen, vaten en/of kratten.

Vanwege het zeer uitgebreide scala aan modellen, is er binnen de range van Fanuc robotics altijd wel een robot te vinden die past bij uw situatie en bedrijfsspecifieke eisen. Dat kan bijvoorbeeld een machine zijn uit de M410-series, of een R-1000iA/80H Palletiser Robot. Omdat de keuze voor de juiste robot zeer situatie- en bedrijfsafhankelijk is, komen we altijd eerst bij u langs.

Installatie Fanuc robotics op locatie

Wanneer u kiest voor de installatie van een robot om uw productie en/of transportproces te verbeteren, is het belangrijk om niets aan het toeval over te laten. Er kan veel winst worden behaald, maar daarvoor dienen wel de juiste keuzes te worden gemaakt. Tripal komt om die reden bij uw bedrijf langs, zodat we op locatie en in samenspraak met u de beste keuze kunnen maken.

Wanneer we gezamenlijk hebben besloten wat voor uw situatie het meest geschikt is, wordt de robot van Fanuc robotics voor u besteld en vervolgens geïnstalleerd. Daar heeft u dus zelf geen omkijken naar: wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Voor u het weet, loopt uw productieproces gestroomlijnder dan ooit dankzij een state-of-the-art robot.

Tripal: specialist in productieautomatisering

De hoogwaardige machines van Fanuc robotics zijn een onderdeel van de oplossingen die Tripal biedt op het gebied van productieautomatisering. Al jaren leveren en ontwikkelen wij complete en modulaire systemen die uw bedrijfsproces versnellen en verbeteren. Wij zijn goed in robottechnologie en beheersen en bouwen alle facetten van transportsystemen.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van automatisering met behulp van de oplossingen van Fanuc robotics? Vul dan het formulier in op onze website, of bel: 053 572 55 40.

Bel mij terug