Palletisers

De palletisers van TriPal, zoals de lagenpalletiser of plaatpalletiser, zijn speciaal ontworpen voor het palletiseren van dozen, trays, cans, zakken, kratten, krimpverpakkingen, drukwerk etc. De palletiser is modulair op gebouwd, en voorzien van een volautomatisch pallethandeling voor het aan – en afvoeren van pallets welke kunnen worden geïntegreerd met uw pallettransport. Wij leveren de palletisers turnkey op en geven de operatores een opleiding zodat ze er direct zelf mee aan de slag kunnen.

De besturing is voorzien van een touchscreen voor de bediening en het programmeren van stapelpatronen.

Optioneel voor Palletisers:

Bent u geïnteresseerd in de palletisers van Tripal? Optioneel kunnen wij u het volgende bieden:

  • Afwijkende maatvoering.
  • Bodem vellen op de pallet en tussenlegvellen voor stabiele palletladingen.
  • Koppeling met uw netwerk voor data overdracht van productie gegevens.
  • Palletiseren op postcode / batch grote , hierdoor kunnen pallets worden samengesteld met verschillend aantal producten per pallet.

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

palletisers

Waarom kiezen voor Tripal

Bij Tripal denken we met u mee als het gaat om palletisers. Wij kijken niet alleen naar uw huidige situatie maar denken ook aan uw toekomst. Waar wilt u naar toe groeien en wat is daar voor nodig? Wij willen u volledig ontzorgen. Dit is mogelijk omdat wij het gehele productieproces, van verpakken tot transport, voor u kunnen verzorgen. Daarnaast kunnen wij u een snelle levering garanderen. Uiteraard is de levertijd afhankelijk van hoe groot de installatie is, maar door onze standaardisatie kunnen wij in het algemeen een snelle levering garanderen.

Bel mij terug