Portaalrobots

TriPal portaalrobots zijn speciaal ontworpen voor het palletiseren en depalletiseren  van dozen, trays, cans, zakken,  emmers, en kratten.

De portaalrobot is de meest geschikte palletiser om te toe te passen op plaatsen waar erg weinig vloeroppervlakte beschikbaar is om te palletiseren. Door zijn compacte bouw kunt u op een gebied van 4m² deze machine voor u laten werken en u uw medewerkers arbeidsintensieve handelingen uit hand nemen. Door de modulaire bouw van de machine kunnen wij op snelle wijze de klantwens omzetten in een compacte oplossing voor het palletiseren.

Opbouw van portaalrobots:

De basis bestaat van de portaalrobots bestaan uit de situatie met een enkele pallet op de vloer, waar de bediener handmatig de volle pallet verwisseld voor een lege pallet. Vanuit deze basissituatie kan men kiezen om 2 palletplaatsen (cellen) toe te passen om meer continuïteit in het systeem te krijgen doordat de robot bij een volle pallet cel overgaat naar de lege pallet cel.

Een stap verder, kunt u kiezen voor een uitvoering met automatische pallethandling en palletmagazijn om nog meer autonomie te creëren.
De portaalrobot is modulair op gebouwd en kan naar uw wens worden uitgebreid van het stapelen op de pallet welke handmatig wordt weggehaald, tot het volautomatisch aan – en afvoer van pallets.

Optioneel voor portaalrobots:

  • Meerdere pallet beladingsposities.
  • Meerdere oppakposities van uw product.
  • Speciale grijpers aangepast aan uw product.
  • Bodem vellen op de pallet en tussenleg-vellen voor stabiele palletladingen.
  • Automatische pallethandeling.
  • Koppeling met uw netwerk voor data overdracht van productie gegevens.

Portaalrobot

Portaalrobot voor lage ruimtes

Bel mij terug