Wikkelmachine

Wikkelmachine systemen

Tripal heeft een grote verscheidenheid aan vol automatische wikkelmachine systemen en wikkelaars, zowel in draaitafel als draaiarm wikkelaars. Alle wikkelmachines kunnen geleverd worden volgens klantspecificatie.

Vol-automatische palletwikkelmachine

De vol-automatische palletwikkelmachine van TriPal is een veelzijdige armwikkelaar voor het wikkelen van pallets met een instabiele of extreem zware lading. De armwikkelaar wordt gemonteerd naast een bestaande of nieuwe pallettransportsysteem voor het aan- en afvoeren van pallets. De besturing is voorzien van een operator panel voor de bediening en programmeren van de diverse wikkelprogramma’s.

Tot de wikkelmachine opties behoren:

  • Afwijkende maatvoering.
  • Uitvoering in RVS of verzinkt staal.
  • Aandrukplaat.
  • Sealunit.
  • Topveloplegger voor het stofdicht te verpakken van de palletlading.
  • Automatische pallethandeling, door het unieke pallet volgsysteem van TriPal is het mogelijk om automatische het wikkelprogramma aan te passen aan de palletlading.

Ook is de twee kolloms draai arm wikkelaar in semiautomatische uitvoering leverbaar, hierbij dienen de pallets met de palletwagen gewisseld te worden en wordt het folie door de gebruiker bevestigd en afgesneden.

Wikkelmachine systemen
Palletwikkelaar | Tripal Engineering

Waarom Tripal

Tripal is specialist in end-of-line oplossingen. Wij ontwikkelen, bouwen en installeren producthandling, product transportsystemen, palletisers pallethandling, pallet transport en foliewikkellijnen. Doordat wij alles in eigen huis ontwikkelen en bouwen profiteert u bij ons van korte lijnen, flexibiliteit en zijn wij in staat om maatwerk oplossingen te realiseren. Wij ontzorgen u volledig door het opzetten van een modulair op te bouwen end of line oplossing. Voor elke eind gebruiker interessant, ook als u aan het groeien bent. Want wij kijken niet alleen naar uw huidige situatie maar houden ook rekening met de toekomst.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel mij terug