Over ons

TriPal in het kort…

Wereldwijd is TriPal een betrouwbare turnkey-integrator ….. voor het ontwerp, productie, installatie en modificatie van eindverpakkings- en logistieke systemen.

Tripal, gevestigd in Haaksbergen, ontwikkelt en verkoopt passende en modulaire oplossingen op gebied van productie-automatisering met als doel efficiencyverbetering.

Ondernemen is TOPSPORT!

Onze passie is robots ofwel productie-automatisering ! Wellicht kunnen wij elkaar verder helpen! Wij zijn dan ook erg benieuwd naar jullie drijfveren om nog meer toekomstgericht te gaan produceren. Een uitdagend proces waarbij wij graag als betrokken partner optreden en samenwerken.

Alles onder één dak

Robots helpen niet alleen om efficienter te produceren, maar verhogen ook het imago van je bedrijf. Je kunt trots zijn als je produceert met behulp van picking, packaging en palletizing robotsystemen. Alle specialismen en kennis hiervoor heeft Tripal om de juiste oplossing te realiseren onder één dak.

Service en onderhoud

Een productielijn 24/7 operationeel een harde eis. Met onze beproefde service activiteiten helpen wij jullie daarbij. Vraag naar de mogelijkheden bij onze servicemanager.

Bel mij terug