Palletwikkelaar

Intelligentie palletwikkelaar

Het transporteren van pallets dient veilig en efficiënt te gebeuren. Een palletwikkelaar is daarom onmisbaar. Door het inwikkelen van de pallets wordt gewaarborgd dat de goederen op de pallet blijven staan en niet verschuiven. De precisie van de palletwikkel systemen garanderen dat er tijdens het wikkelen van de pallets geen beschadigingen ontstaan. Tripal biedt diverse vol automatische wikkelmachine systemen voor pallets, waarbij de volgende opties mogelijk zijn:

  • Afwijkende maatvoering;
  • Uitvoering in RVS of verzinkt staal;
  • Aandrukplaat;
  • Sealunit;
  • Topveloplegger voor het stofdicht verpakken;
  • Automatische pallethandeling.

Voor een slimme palletwikkelaar bent u bij TriPal aan het juiste adres!

Maatwerk oplossingen

Om de mogelijkheden van de palletwikkelaar maximaal te benutten, is maatwerk de beste oplossing. De palletwikkel systemen van TriPal worden in samenspraak met u ontworpen en gebouwd. Immers, de producten op uw pallet dienen anders behandeld te worden dan producten van uw concurrent. Tevens houden we bij het ontwerpen van de palletwikkelaar rekening met de plaatsing van de machine en de beschikbare ruimte in uw magazijn of fabriek. Het besturen en programmeren van de machines voor het wikkelen van de pallets geschiedt via een operator panel.

Via deze werkwijze wordt gewaarborgd dat uw palletwikkelaar de functies bevat die benodigd zijn en daardoor optimaal wordt benut. Een standaardoplossing is niet voor elk proces geschikt, waardoor een wikkelaar op maat de betere optie is.

Meer informatie

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over de pallet wikkel systemen van TriPal en de daarbij behorende mogelijkheden? Vul het formulier op deze pagina in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie doen toekomen.

Meer informatie over Palletwikkelaars?