Rollenbanen

Rollenbanen voor intern transport

Rollenbanen zijn het ideale transportmiddel voor pallets en goederen in uw productiehal of magazijn. Een rollenbaan zorgt ervoor dat transport van pallets, dozen of goederen snel, probleemloos en efficiënt verloopt binnen fabriekshallen of van magazijn naar magazijn. Voor realisatie van de banen worden enkel duurzame en stevige materialen gebruikt, waardoor het een lagentermijn investering is. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om intern transport bij uw onderneming te verbeteren? Dan bent u bij Tripal aan het juiste adres voor nieuwe rollenbanen op maakt gemaakt.

Rollenbanen op maat

Een oplossing op maat is wenselijk zodat het maximale potentieel van de rollenbaan kan worden benut. Om deze reden worden rollenbanen in-house ontworpen en gebouwd. Dat betekent dat we bij u op locatie de rollenbaan ontwerpen en op gaan bouwen. Door deze in-house toepassing wordt gewaarborgd dat de baan past binnen de beschikbare ruimte in uw productiehal of magazijn. Hiermee wordt tevens de efficiëntie van het transportproces verbeterd, omdat er een continue goederenstroom wordt gerealiseerd. Wanneer de productie- of goederenstroom stil staat kost dit immers geld. Met een in-house ontworpen rollenbaan voorkomt u dat er gaten vallen in de transportstroom en bent u verzekerd van flexibel intern transport.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor rollenbanen bij uw onderneming?  Vul het formulier op deze pagina in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie doen toekomen.

Meer informatie over Rollenbanen?